Pentru zona

    Case de bârne, case din lemn, preț

    Articolul a fost citit chiar de 1288+ utilizatori
    De obicei, ne imaginăm căsuțe din lemn sau case de bârne ca niște case tradiționale frumoase în care au trăit strămoșii noștri, cu toate acestea, în ultimii ani avem impresia că s-au întors la modă, deoarece sunt din ce în ce mai solicitate. Pe lângă faptul că oferă numeroase avantaje, construcția din lemn este concepută acum pentru a include, pe lângă aspectul estetic, toate avantajele tehnice și tehnologice ale timpului nostru.
    Articol de specialitate 1288
    casă de bârne
    Avem 475 executanți pentru domeniul Case din lemn:

    1. Avantajele caselor din lemn

    Răspunsul la întrebarea de ce să alegeți să construiți cu lemn în loc de zidărie vă poate surprinde. Nu este doar o întrebare dacă sunt sau nu o tendință a modei, ci câte și ce oportunități oferă și avantajele pe care le au în comparație cu alte tipuri de construcții. Casele din lemn sunt neutre în materie de carbon (CO2 neutru) ceea ce înseamnă că nu poluează mediul înconjurător cu compuși periculoși, mai ales dacă se utilizează cherestea locală și echipamente de protecție ecologice. Pentru construcția clădirilor din lemn, se utilizează cel mai des lemn de molid, zadă sau pin de calitate, prelucrat în moduri care includ cele mai moderne tehnici și tehnologii de prelucrare a lemnului; materialele cel mai des utilizate sunt elementele scheletice lipite transversal ale structurii, unde numai adezivul de cea mai bună calitate este folosit ca liant. Lemnul este un excelent izolator și reglează umiditatea din spațiu. Să stați în clădiri din lemn este întotdeauna plăcut și liniștitor. Construcția din lemn este ușoară și solidă și, prin urmare, extrem de rezistentă la cutremure. Casele de bârne sunt, de asemenea, eficiente din punct de vedere energetic, deoarece costurile anuale de încălzire nu depășesc o sută de euro.

    2. Construirea unei case din lemn

    Marele avantaj al casei de bârne este că sunt construite ca și casele modulare și sunt gata în 6-8 săptămâni. Deoarece construcția este mai ușoară, se pun fundații mai mici, care sunt și mai ieftine, iar casa ocupă un spațiu minim. Utilizarea ancorelor speciale, pe care contractorii le verifică în mod regulat, controlează spațiul pe care îl va ocupa casa și, astfel, eventuala tăiere a copacilor pe parcela. În zonele mai uscate și mai reci, cum ar fi munții, lemnul neprotejat primește o patină gri în sute de ani. În zonele joase, se recomandă protecția cu anumite soluții de protecție care nu dăunează mediului natural; acoperirile de protecție încetinesc degradarea lemnului și cresc rezistența la influențele și modificările atmosferice, biologice și insecticide (bacterii, ciuperci, mucegai, insecte etc.). Pentru un sejur mai plăcut și mai sănătos în casele din lemn, precum și în orice altă casă, este necesară o aerisire regulată. Lemnul în sine, precum și ca un material de construcție, este un excelent izolator și regulator de umiditate, astfel încât viața într-un astfel de spațiu este plăcută și sănătoasă. Beneficiile vieții într-un astfel de mediu sunt incomensurabile cu orice alt tip de instalație.

     Construirea unei case din lemn este mai ușoară și mai rapidă decât construcția clasică
    Construirea unei case din lemn este mai ușoară și mai rapidă decât construcția clasică
      O casă de bârne este un loc ideal pentru a scăpa de zgomotul orașului

    O casă de bârne este un loc ideal pentru a scăpa de zgomotul orașului

    3. Tipuri de case de bârne

    În funcție de dimensiunea și scopul casei de bârne, adică clădirile din lemn sunt împărțite în:

    3.1. Case de bârne rezidențiale

    Casele rezidențiale din lemn sunt din ce în ce mai solicitate și mai numeroase decât altele și ocupă o pondere din ce în ce mai mare în construcțiile noi. Acestea pot fi realizate după modelul clasic sau complet modern cu toate adăugările de tehnologii și echipamente moderne, în funcție de nevoile și dorințele viitorilor locatari. Casele de bârne diferă în ceea ce privește dimensiunea, materialele suplimentare și funcțiile utilizate, dar toate au în comun faptul că arată foarte atractiv și confortabil și oferă o ambianță excepțională pentru a trăi. În plus, izolația termică și fonică este mai bună decât la alte tipuri de case, precum și protecția împotriva incendiilor și a cutremurelor.

    3.2. Case de grădină

    Chiar și superficial privind, obiectele din lemn par întotdeauna mai drăguțe, mai atractive și mai tradiționale, așa că nu este de mirare că oamenii optează pentru ele ori de câte ori au de ales. Și nu numai atunci când construiesc o casă nouă, ci și pentru facilități auxiliare și suplimentare în gospodăria lor. De aceea, casele noastre preferate din lemn, magaziile, bucătăriile de vară, streașinile sau garajele - pe scurt, totul este construit din lemn. O casă sau un pavilion din lemn vă va permite să vă bucurați de aer liber, o magazie din lemn este un loc ideal pentru scule sau lemne de foc și tot ceea ce este excedent în casă - de la jucării la echipamente, precum și un garaj care păstrează mașini. Gama de oferte este cu adevărat mare - de la case tipice în comerț cu ridicata la cele făcute la comandă pe care dulgherii sau tâmplarii le pot face în toate detaliile, la cererea clientului.

    case-de-grădină.jpg

    Construcțiile din lemn pot fi multifuncționale și polivalente, cum ar fi streașinile și căsuțele
    Construcțiile din lemn pot fi multifuncționale și polivalente, cum ar fi streașinile și căsuțele

    Dacă vă decideți pentru o casă din lemn, ne puteți contacta și la Daibau.ro. Pe portalul nostru, veți găsi mai multe sfaturi legate de acest subiect, dar și executanții cu care lucrăm și care vă vor răspunde la întrebare.

    Puteți vedea informații despre preț în calculatorul nostru.

    Articol de specialitate 1288
    Autorul: Revista Daibau

    Cum v-au fost de folos aceste informații?


    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

    CăutațI executanțI buni pentru domeniul Case din lemn?

    Avem 475 executanți pentru domeniul Case din lemn:

    Serviciu gratuit
    CĂUTĂM LOCAL
    Fără comisioane
    Avem 475 executanți pentru domeniul Case din lemn
    8.9
    0

    AMETHALIM INTERNATIONAL S.R.L.


    8.9
    0

    TECADE SRL


    8.9
    0

    ROOF SYSTEMS UTIL SRL


    8.9
    0

    ARTWOOD BUILDING S.R.L.