Pentru zona

    Radiator electric pentru baie

    Articolul a fost citit chiar de 585+ utilizatori
    Casa o putem încălzi de asemenea, cu energie electrică și, în acest caz, căldura este creată de radiatoare electrice. Cu toate acestea, există radiatoare electrice în mai multe dimensiuni și puteri diferite și pot fi încorporate și independente. Totuși, ele sunt cele mai des utilizate pentru a încălzi o singură cameră - în cea mai mare parte este o soluție pentru încălzirea rapidă a băii.
    Articol de specialitate 585
    radiator electric
    Avem 3281 executanți pentru domeniul Instalator:

    1. Radiator electric economic

    Radiatorul electric economic încălzește spațiul rapid și eficient. Principalul său avantaj este că nu are nevoie de dispozitive suplimentare - se conectează pur și simplu la sursa de alimentare. Atinge cu ușurință o temperatură echilibrată, deoarece este controlată de un termostat. Radiatoarele electrice conțin ulei, care este un bun acumulator de căldură. Radiatoarele electrice pot fi dispozitive portabile sau încorporate.

    Majoritatea radiatoarelor electrice pot fi conectate la un sistem controlat central. Mai mult, există modele care se conectează la un sistem controlat de la distanță (GSM) prin intermediul smartphone-urilor. Puteți alege unele dintre modelele care diferă în ceea ce privește puterea și dimensiunea radiatorului. Ce radiator cumpărați depinde de mărimea spațiului care trebuie încălzit. În general, se calculează că sunt suficiente radiatoarele electrice de 100-120 W / m2 și, dacă clădirea este bine izolată, va fi suficient un radiator de 75 W / m2.

     Radiatorul încorporat încălzește camerele rapid și eficient
    Radiatorul încorporat încălzește camerele rapid și eficient

    2. Radiatoare electrice încorporate

    Radiatoarele electrice încorporate sunt foarte ușor de instalat. Acestea sunt montate pe suporturi de perete instalate, care ar trebui să fie la 5-10 cm de podea. În acest fel, încălzirea cu radiatoare electrice este cea mai eficientă. Ca orice alt radiator, acesta încălzește încăperea prin convecție de aer încălzit. Radiatorul în sine este încălzit de un încălzitor electric la temperatură scăzută. În radiator este încorporat un termostat electronic, care nivelează temperatura camerei. Termostatul poate avea, de asemenea, o funcție de protecție împotriva înghețului, astfel încât să mențină automat o temperatură peste + 5 ° C. Există și modele de radiatoare cu termostat de protecție încorporat care nu permite supraîncălzirea. Înălțimea radiatorului este standard - între 20 și 60 cm.

     Un radiator electric poate fi, de asemenea, un fel de decor artistic
    Un radiator electric poate fi, de asemenea, un fel de decor artistic

    3. Radiatoare electrice portabile

    Radiatorul electric portabil diferă de cel încorporat, desigur, prin faptul că este mobil. Este transferat dintr-un loc în altul după necesitate și servește la reîncălzire. De asemenea, aceste radiatoare portabile încălzesc spațiul cu radiații. Radiatoarele conțin de obicei ulei (rapiță) încălzit de încălzitoare electrice. Uleiul este utilizat deoarece are o densitate specifică mai mare decât apa, dar pot exista și alte lichide. Unele modele au termostat electronic. Cu toate acestea, în afară de cele automate, toate au și capacitatea de a regla temperatura după necesitate. Prin urmare, radiatoarele electrice de sine stătătoare pot fi utilizate și în încăperile umede. Pe piață există radiatoare de diferite dimensiuni și putere. Înălțimea acestor portabile este între 40 și 70 cm.

    4. Radiator electric pentru baie

    Baia este un spațiu în care, pentru a vă simți mai confortabil, este de obicei nevoie de o temperatură mai ridicată decât în ​​restul încăperilor. Radiatoarele electrice pentru baie se încălzesc rapid și, prin urmare, servesc la fel de mult pentru încălzirea spațiului cât și ca uscătoare. Aceste radiatoare electrice sunt protejate de efectele apei și umezelii, astfel încât nu trebuie să vă fie frică de electrocutare. Totuși, se recomandă ca acestea să fie la o distanță de cel puțin 60 cm de așa-numitele elemente umede - dușuri, chiuvete sau căzi. Trebuie să setați termostatul la temperatura dorită, iar baia va fi gata încălzită într-o oră. În orice caz, aceste radiatoare pot fi utilizate fie pentru reîncălzire, fie ca un corp de încălzire autonom. De dvs. depinde ce dimensiuni și puncte forte ar trebui să aibă.

    5. Radiatoare electrice – preț

    Prețul radiatoarelor electrice independente este între 190 și 800 lei.

    Prețul radiatoarelor electrice încorporate variază între 181 și 1.275 lei.

    Dacă decideți să instalați radiatoare electrice, ne puteți contacta și la DaiBau.ro. Pe portalul nostru veți găsi mai multe sfaturi legate de acest subiect, dar și executanții și producătorii cu care lucrăm și care vor răspunde cererii dvs. cu o ofertă adecvată.

    Puteți vedea informații despre preț în calculatorul nostru.

    Articol de specialitate 585
    Autorul: Revista Daibau

    Cum v-au fost de folos aceste informații?


    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

    CăutațI executanțI buni pentru domeniul Instalator?

    Avem 3281 executanți pentru domeniul Instalator:

    SERVICIU GRATUIT
    CĂUTĂM LOCAL
    FĂRĂ COMISIOANE
    Avem 3281 executanți pentru domeniul Instalator
    9.7
    0

    NELCON INSTAL SRL


    9.3
    0

    LVL VICAPI CUMANDA CONCEPT S.R.L.

    77
    9.1
    0

    NICOLAE M INSTAL SRL-D


    9.5
    0

    DOSETIMPEX SRL