Pentru zona

    Benzi LED pentru bucătărie

    Articolul a fost citit chiar de 833+ utilizatori
    Benzile LED sunt compuse din diodele LED distanțate uniform. Benzile LED diferă prin densitatea și culoarea diodelor, intensitatea luminii, rezistența la apă și alte caracteristici. Cel mai important lucru despre ele și ceea ce le separă complet de toate celelalte moduri de iluminare, este că pot fi foarte mici, consumă mai puțină energie electrică, nu se încălzesc și durează foarte mult timp.
    Articol de specialitate 833
    led
    Avem 1889 executanți pentru domeniul Corpuri de iluminat:

    1. De ce să folosiți benzi LED RGB?

    Benzile cu LED-uri sunt corpuri de iluminat mai noi și sunt utilizate pentru iluminatul ambiental și decorativ din interior și exterior. Tehnologia LED (diodă emițătoare de lumină) a făcut posibilă reducerea dimensiunilor corpurilor de iluminat fără a pierde nici calitatea, nici intensitatea luminii. Benzile LED sunt extrem de ușor de utilizat și consumă foarte puțină energie electrică - chiar și de 8 ori mai puțin decât becurile obișnuite. Pe lângă faptul că sunt atât de eficiente din punct de vedere energetic, ele rămân reci, deoarece LED-urile nu pot depăși 60 ° C și astfel reduc riscul de incendiu. Avantajul benzilor LED este o durată de viață foarte lungă - de 3 ori mai mare decât un bec obișnuit. Nu în ultimul rând, aceste caracteristici permit corpurilor de iluminat cu LED-uri să aibă dimensiuni minime, astfel încât, cu o amplasare pricepută, pot fi realizate să pară aproape invizibile.

    2. LED-uri și diverse benzi LED

    Benzile LED diferă în ceea ce privește puterea diodelor LED din ele - între 4,8 W / m și 19,6 W / m. De asemenea, diferă și prin faptul dacă sunt sau nu impermeabile, au protecție UV și IR sau alte caracteristici sau sunt fără ele. De asemenea, le împărțim prin culoarea conductorilor - alb, negru și maro, precum și prin culoarea luminii care poate fi rece și alb cald, RGB / multicolor, dar și roșu, verde și albastru (RGB este un acronim pentru roșu-verde-albastru, culori de bază, aditive prin amestecarea și schimbarea intensității tuturor celorlalte culori ale spectrului). Benzile funcționează la tensiune joasă de 12 sau 24 V DC.

    3. Benzi LED – montare

    Benzile LED sunt vândute în mare parte pe role și au o lungime cuprinsă între 5 și 30 m și sunt tăiate în locuri marcate, după cum este necesar. Cele mai mici secțiuni pot avea 3-5 cm. La unele benzi LED, spatele este autoadeziv și foarte ușor de instalat. Se recomandă ca benzile LED RGB să fie plasate în profile de aluminiu care să le protejeze și să prevină supraîncălzirea.

     Plasând benzi LED în locuri atent selectate, anumite părți ale spațiului pot fi accentuate
    Plasând benzi LED în locuri atent selectate, anumite părți ale spațiului pot fi accentuate

    Benzile LED sunt conectate la conectori, iar acestea la sursa de alimentare, apoi la electricitate. Benzile sunt conectate la comutatoare obișnuite sau comutatoare cu dimmer, care vă permit să reglați intensitatea luminii. Între banda LED RGB și sursa de alimentare poate fi plasat un senzor pentru controlul luminii de la distanță sau schimbarea culorii.

    4. Utilizarea benzilor LED

    Benzi cu LED-uri pot fi folosite pentru a ilumina un spațiu sau ca decor. Benzile luminează adesea holurile, coridoarele, scările, bucătăriile și blaturile de bucătărie, tavanele, dar și suprafețele exterioare precum terase, balcoane sau garaje și uși de garaj. Dacă doriți ca iluminatul să funcționeze pentru lucru, utilizați benzi LED mai puternice. Pentru iluminarea ambientală sunt bune și mai slabe, deoarece creează o atmosferă specială și decorează camera. Benzile cu LED-uri pot fi, de asemenea, utilizate în locul unui reflector pentru a ilumina o imagine specială, o oglindă, o piesă de mobilier și altele asemenea. În cele din urmă, există cele care sunt plasate în dulapuri, sertare sau cutii și care luminează interiorul atunci când deschideți ușa, adică capacul.

    5. Benzi LED – preț

    Cât costă benzile LED? Prețul unui metru de benzi LED mai slabe variază de la 7 – 9 lei, pe când cele mai puternice sunt de 13-35 lei / m.

    Dacă vă decideți pentru ajutor la achiziționarea și instalarea benzilor LED, ne puteți contacta și la DaiBau.ro. Pe portalul nostru, veți găsi mai multe sfaturi legate de acest subiect, dar și executanții cu care lucrăm și care vor răspunde cererii dvs. cu o ofertă adecvată.

    Puteți vedea informații despre preț în calculatorul nostru.

    Articol de specialitate 833
    Autorul: Revista Daibau

    Cum v-au fost de folos aceste informații?


    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

    CăutațI executanțI buni pentru domeniul Corpuri de iluminat?

    Avem 1889 executanți pentru domeniul Corpuri de iluminat:

    Serviciu gratuit
    CĂUTĂM LOCAL
    Fără comisioane
    Avem 1889 executanți pentru domeniul Corpuri de iluminat
    8.9
    0

    UNGUREANU IMPERIAL S.R.L.


    8.9
    0

    DEMAR MOB DESIGN SRL


    8.9
    0

    MELIOR ELECTRO ENERGY SRL


    8.9
    0

    SHOWMINE LED INSTALL SRL