Pentru zona

    Ușă de sticlă pentru cameră

    Articolul a fost citit chiar de 1146+ utilizatori
    Sticla este un material care permite împărțirea spațiului interior prin pereți despărțitori „invizibili”. În plus față de ușile clasice din sticlă, în acest scop pot fi utilizate și ușile de cameră cu piese din sticlă care, pe lângă iluminare, servesc și ca decor neobișnuit și interesant. În spațiile de locuit amenajate modern, sticla poate fi utilizată în mai multe moduri. Pe de o parte, este o partiție care nu întunecă sau închide spațiul, ci îl conectează și totuși îl separă funcțional.
    Articol de specialitate 1146
    usa interioara cu geam
    Avem 290 executanți pentru domeniul Uși interior:

    1. Sticla ușii

    Sticla pentru ușile camerei trebuie să fie armată, adică lipită, astfel încât la spargere să se transforme în sute de mici bucăți de sticlă. Cel mai adesea este combinată cu lemn, aluminiu, furnir sau MDF. Scopul acestor uși de cameră poate fi diferit, atât estetic, cât și funcțional, dar ceea ce au în comun este că închid pasajele dintre camere, deși, datorită accesoriilor din sticlă, nu le întunecă.

    Clientul decide ce material va fi combinat cu sticla pentru ușa camerei. Este foarte important să știți ce doriți să realizați și, prin urmare, să alegeți - doriți doar mai multă lumină în cameră sau, de asemenea, intimitate? Pe baza răspunsurilor, alegeți sticlă complet transparentă sau opacă sau o combinație.

    2. Ușă de sticlă pentru cameră

    2.1. Ușă de sticlă cu cadru

    Toate foile obișnuite ale ușii pot fi înlocuite cu cele din sticlă. O foaie de sticlă cu ramă poate fi plasată într-un cadru de ușă din lemn sau aluminiu. Puteți cumpăra un cadru de ușă și o cercevea cu un cadru în set, adică o ușă întreagă a camerei care este montată numai în cadrul ușii și puteți lua doar cercevea și s-o montați în cadrul existent.

    2.2. Ușă de sticlă fără ramă

    Cea mai recentă tendință a modei sunt ușile cu un cadru ascuns, ceea ce le face să arate destul de simplificate, minimaliste. Ușile de sticlă fără rame nu sunt de fapt lipsite de ea. Cadrul are un profil special ascuns în perete.

    2.3. Ușă glisantă din sticlă de cameră

    Atunci când nu există suficient spațiu pentru o ușă batantă sau doriți ca lumina să umple spațiul nestingherit, ușile glisante din sticlă sunt prima și cea mai bună soluție. Sticla pentru astfel de uși glisante poate fi transparentă sau opacă, dar din motive de siguranță trebuie întotdeauna securizată.

    usa masiva sticla
    Ușile din sticlă vă protejează intimitatea

    2.4. Ușă de sticlă tip western

    Există pasaje care sunt foarte aglomerate, în special în spațiile publice, cum ar fi bucătăriile din restaurante sau conexiunea dintre camera de zi și bucătăria din case în care o ușă simplă ar putea fi un obstacol. Așa-numitele uși de tip western care se deschid în ambele direcții fără mâner sunt, prin urmare, mult mai bune, deoarece nu restricționează sau împiedică trecerea și totuși împart camerele una de cealaltă. Ușile din sticlă western pot fi cu o singură foaie sau cu două foi și, de regulă, sunt întotdeauna din sticlă securizată. Cu astfel de uși, cadrul nu este necesar, deoarece acestea pot fi montate direct pe perete sau pe balamale din aluminiu.

    Sfaturi de specialitate de la GENERAL GLASS SRL

    Care sunt avantajele ușilor de sticlă față de cele clasice?

    O ușă de sticlă poate fi personalizată mult mai ușor, de la modelul și tipul balamalelor, până la grosimea sticlei, nuanța sticlei. O ușă de sticlă poate fi vopsită sau printată aproape în orice model. Însă marele avantaj este transparența, simplitatea acesteia și faptul că lasă senzația de spațiu, în situația în care lăsăm sticla clară. Ușa de sticla poate fi batantă (cu balamale laterale pe perete sau pe un toc), pivotantă (un pivot sus în golul de ușă și altul jos pe pardoseală) sau glisantă.

    Care sunt soluțiile dacă dorim să separăm bucătăria de living?

    Avem o varietate de soluții pentru separarea bucătariei de living:
    - panouri fixe laterale cu o ușă sau chiar două uși pe mijloc, pe capăt sau unde ne permite golul respectiv. Ușile pot fi batante sau glisante.
    - toate panouri pot fi glisante. Acestea pot glisa de o parte sau de alta a golului, iar pe capete ocupă un gol similar cu lățimea unui panou de sticlă.
    - sistem uși glisante cu parcare. În această variantă avem o ușă batantă pe un capăt pe care o putem folosi în mod uzual când nu dorim să deschidem toate foile de sticlă, iar când avem nevoie de tot spațiul de trecere liber, deschidem ușa batantă de pe capăt și glisăm celelalte panouri de sticlă spre aceasta până când ies de pe un capăt de pe șina de glisare și pivoteaza peste ușa batantă. În acest caz ușile se deschid paralel cu peretele, lăsând un gol cât mai mare de trecere între bucătărie și living.

    Alexandru Petrișor, GENERAL GLASS SRL

    3. Ușa din sticlă a camerei – preț

    Cât costă ușile de sticlă ale camerei? Prețurile variază în funcție de dorințele și nevoile dvs., dar sunt în jur de 1.215 lei pe bucată. Prețul este influențat de alegerea și cantitatea de materiale, modul de deschidere și instalare, precum și de elementele suplimentare pe care trebuie să le aibă ușa - mânere, încuietori, muluri decorative și multe altele. Să presupunem că ușile cu piese din sticlă sunt în medie cu 20-25% mai scumpe decât cele clasice, deși și aici prețul variază în funcție de tipul și cantitatea de material folosit.

    Când cumpărați o ușă, rețineți că serviciul de livrare și instalare este, în general, taxat suplimentar și este de aproximativ 145 lei. La rândul lor, aici sunt și numărul de uși, adică demontarea vechilor și instalarea altora noi și colectarea deșeurilor. Este foarte important ca această muncă să fie realizată de meșteri calificați pentru a garanta calitatea serviciilor.

    Dacă decideți să instalați o ușă de sticlă, ne puteți contacta și la Daibau.ro. Pe portalul nostru veți găsi mai multe sfaturi legate de acest subiect, dar și executanții și producătorii cu care lucrăm și care vor răspunde cererii dvs. cu o ofertă adecvată.

    Puteți vedea informații despre preț în calculatorul nostru.

    Articol de specialitate 1146
    Autorul: Revista Daibau

    Cum v-au fost de folos aceste informații?


    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

    CăutațI executanțI buni pentru domeniul Uși interior?

    Avem 290 executanți pentru domeniul Uși interior:

    Serviciu gratuit
    CĂUTĂM LOCAL
    Fără comisioane
    Avem 290 executanți pentru domeniul Uși interior
    8.9
    0

    PREMIUM PROFIL S.R.L.


    10
    3

    TERMORAID EXPERT SRL-D


    8.9
    0

    DANIELUŞIMMG DIVERS S.R.L.


    8.9
    1

    EARTHPLAST GROUP SRL