Pentru zona

    Armătura, preț

    Articolul a fost citit chiar de 1474+ utilizatori
    Armăturile sunt utilizate în principal pentru a întări betonul. Betonul este capabil să sufere forțe de tracțiune, dar nu cele de întindere și trebuie consolidat astfel încât să poată suporta toate forțele care acționează asupra lui. Betonul este consolidat în mai multe moduri și, cel mai adesea, prin rețeaua armată. Prețul consolidării în acest caz nu este neglijabil.
    Articol de specialitate 1474
    armatura de otel
    Avem 1109 executanți pentru domeniul Construcții metalice:

    1. Plasă sudată

    Armarea, adică fierul de construcție trebuie să fie bine conectată la beton, astfel încât acestea să funcționeze ca una. Pentru ca această conexiune să fie mai bună, au apărut diferite forme de armătură. Barele netede, armatura striată, plasa sudată de beton și bi-oțelul sunt cel mai frecvent utilizate.

    2. Bare de armare

    Barele rotunde, de fier neted sunt cele mai des utilizate pentru a consolida. Aceste bare sunt fabricate din oțel de construcție moale. Există numeroase diferite profiluri printre care pot fi selectate în funcție de necesități: de la Ø5 la Ø40. Diferitele bare de oțel pot fi sudate una pe lângă celălaltă și astfel sunt create formele necesare ale armăturii.

    3. Fier striat

    Barele striate sunt, de asemenea, foarte des utilizate pentru a consolida. Ele sunt fabricate din oțel natural mai dur. Barele de oțel sunt rulate cu un cilindru special de calibrare. Fierul striat este mai ușor de legat de beton, deoarece are o textură astfel încât betonul intră în fire și se îmbină cu el. În plus, betonul în felul acesta devine semnificativ mai greu.

    4. Plasă sudată pentru construcții

    Plasele de sudat sunt fabricate din bare de fier subțiri care sunt așezate una cu celălaltă la unghiuri drepte și sunt sudate. Armatura o face fierul rece din beton. Procesul de producție numit laminare la rece îmbunătățește calitatea fierului. Instalarea în sine a plasei sudate este simplă și este folosită în principal pentru a întări plăcile de beton. Deoarece plasa sudată pentru construcție este complet fuzionată cu betonul, nu poate fi deformată.

    5. Bi-oțelul

    Bi-armătura este utilizată pentru a consolida construcția care va fi expusă forțelor de îndoire, curbură și forțe de tracțiune. Armarea constă din două bare și un element încrucișat al profilului pătrat.

    6. Plasa sudată are puncte slabe

    Cea mai mare slăbiciune a armăturii, care poate scurta în mod semnificativ durata ei, este coroziunea. Din cauza aceasta trebuie avută mare grijă pentru ca plasa sudată să nu aibă urme de rugină în timpul instalării.

    7. Preț

    Cât costă plasa de sudat pentru armătură? O plasă sudată zincată, înălțime 1m, lungime 10 m, fir 1,2 mm, ochi 16x16 care măsoară 6x2,15 Evotools, este de aproximativ 114 lei.

    8. Bare de fier - preț

    Cât de mult costă barele de armare? Prețul barelor de fier de 12 m, diametrul de 8 mm este de aproximativ 24 lei / m.

    Dacă decideți să puneți armătură, ne puteți contacta și pe Daibau.ro. Pe portalul nostru veți găsi mai multe sfaturi legate de acest subiect, dar și executanții și producătorii cu care lucrăm și care vor răspunde cererii dvs. cu o ofertă adecvată.

    Puteți vedea informații despre prețuri din calculatorul nostru.

    Articol de specialitate 1474
    Autorul: Revista Daibau

    Cum v-au fost de folos aceste informații?


    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

    CăutațI executanțI buni pentru domeniul Construcții metalice?

    Avem 1109 executanți pentru domeniul Construcții metalice:

    Serviciu gratuit
    CĂUTĂM LOCAL
    Fără comisioane
    Avem 1109 executanți pentru domeniul Construcții metalice
    8.9
    0

    HOUSE ARTDECOR LIMITED S.R.L.


    8.9
    0

    PRONIX METAL S.R.L.


    8.8
    0

    BRAGADIRU TERRA HOUSE RESIDENCE SRL


    8.9
    0

    DECOGEN RUSTIC SRL