Pentru zona

    Marginile acoperișului

    Articolul a fost citit chiar de 1448+ utilizatori
    Acoperișul trebuie să fie finalizat atât din punct de vedere stilistic, cât și funcțional. Avem la dispoziție mai multe moduri de a finaliza acoperișul.
    Avem 1482 executanți pentru domeniul Tinichigerie, Jgheaburi și burlane:

    1. Marginile acoperișului

    Marginile acoperișului se amplasează pe toate laturile acoperișului, atât pe partea superioară, cât și pe laturi. Marginile pot fi: dintr-o singură bucată, din două sau din trei bucăți.

    2. Marginile coșului de fum și marginile ferestrelor de acoperiș

    Și în jurul coșului de fum trebuie să fie montate margini. Această execuție este extrem de complicată, pentru că marginile trebuie să fie impermeabile. Montarea marginilor coșului de fum se face în mai multe moduri, în funcție de gradul de înclinare a acoperișului, tipul învelișului și poziția sau locul în care este amplasat coșul de fum. Și în jurul ferestrelor de acoperiș trebuie să fie montate margini în mod asemănător.

    3. Marginile de dilatare

    Acoperișul trebuie să fie finalizat și pe linia de contact dintre două obiecte. În acest caz, pe lângă faptul că marginile trebuie să fie impermeabile, este necesar ca acestea să se poată întinde.

    4. Alegerea culorii și a materialelor

    Marginile acoperișului pot fi de diferite culori și din diferite materiale. Putem alege margini din aluminiu, cupru sau tablă zincată, dar materialul acesta trebuie să se potrivească cu materialul și culoarea acoperișului obiectului. Marginile din aluminiu sau din tablă zincată sunt disponibile în diferite culori. Dar, putem alege orice culoare, dacă ne decidem să vopsim marginile. De obicei, alegem nuanțe de gri și roșu cărămiziu.

    5. Montarea marginilor acoperișului

    Marginile acoperișurilor pot fi finalizate în două moduri diferite:

    a) atunci când marginea acoperișului se află sub învelișul acestuia: șipca longitudinală trebuie să aibă o lățime de cel puțin 60 mm. Pe aceasta fixăm placa, pe care se fixează marginea acoperișului. Avantajul acestei modalități constă în faptul că marginile au incorporate și jgheaburi, prin care este eliminată apa pluvială.

    b) modul este cel mai folosit este atunci când marginea acoperișului se află deasupra învelișului: în acest caz, marginile sunt fixate direct pe partea superioară a cilindrului acoperișului într-o parte și pe placă în cealaltă parte. Dacă învelișul este plat în partea marginală, este necesar a îl îndoi în sus, pentru ca apa să nu se scurgă în spatele învelișului.

    Informații cu privire la prețuri veți primi la calculatorul de prețuri.

    2.jpg

    Articol de specialitate 1448
    Autorul: Daibau.ro

    Cum v-au fost de folos aceste informații?


    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

    CăutațI executanțI buni pentru domeniul Tinichigerie, Jgheaburi și burlane?

    Avem 1482 executanți pentru domeniul Tinichigerie, Jgheaburi și burlane:

    Serviciu gratuit
    CĂUTĂM LOCAL
    Fără comisioane
    Avem 1482 executanți pentru domeniul Tinichigerie, Jgheaburi și burlane
    8.9
    0

    CESO ACTIV GOLD CONSTRUCT S.R.L.


    8.9
    0

    ELK ISOLATION S.R.L


    8.9
    0

    GARDEN VISION SRL


    8.9
    0

    FARAGO SRL

    1107