Pentru zona

  PAL, preț

  Articolul a fost citit chiar de 1457+ utilizatori
  Interiorul din lemn este extrem de plăcut, radiază căldură și o atmosferă primitoare. Cu toate acestea, prețurile lemnului masiv sunt mai puțin accesibile și de aceea oamenii optează în general pentru înlocuiri. Printre altele, într-un fel oarecare, PAL-ul este în prim-plan, adică PAL-ul finisat.
  Articol de specialitate 1457
  pal
  Avem 278 executanți pentru domeniul Mobilă la comandă:

  1. Când se folosește PAL-ul?

  PAL-ul este bun în primul rând pentru mobilier, fie în clădiri private sau publice. Este cel mai adesea folosit pentru elemente de bucătărie și baie, piese de mobilier de birou și pentru dormitoare și camere de zi. Cu toate acestea, nu este cu nimic mai puțin folosit pentru piesele de mobilier din spitale, laboratoare, echipamente pentru restaurante și clădiri publice similare. Chiar și acoperirile de perete sunt realizate din PAL.

  2. Caracteristicile PAL-ului

  PAL-ul este un material realizat din deșeuri de lemn de diferite tipuri (fag, stejar, carpen, tei ...), rumeguși și așchii, și lipite cu diverși lianți sintetici sub presiune, în trei straturi. În acest „sandwich” între două straturi mai mici, unul este dintre cele mai mari sunt pentru o rezistență și o durabilitate mai mare. PAL - ul astfel obținut se numește brut, deoarece necesită o prelucrare suplimentară. Astăzi, însă, PAL - ul melaminat este mult mai utilizat pe scară largă, adică PAL -ul finisat, așa cum este cel mai adesea numit de producători. Este foarte ușor de curățat și este foarte rezistent din punct de vedere mecanic, termic și chimic și nu își schimbă proprietățile. Stratul de suprafață al PAL-ului este neted și compact și pot fi prelucrate în continuare - vopsite, lăcuite, furniruite, lipite. Plăcile aglomerate pot fi utilizate și în încăperi umede atunci când sunt protejate cu o acoperire impermeabilă sau cu lipici.

   PAL-ul se folosește în construcții uscate și în fabricarea mobilierului în multe feluri
   PAL-ul se folosește în construcții uscate și în fabricarea mobilierului în multe feluri

  3. Culorile PAL-ului

  PAL-ul brut poate fi acoperit cu o varietate de materiale, texturi și culori. Foliile de melamină sunt utilizate cel mai adesea în culori și modele care sunt imitația lemnului. Pot fi vopsite în orice culoare sau lipite cu ultrapaste de diferite tonuri sau nuanțe. Una dintre modalitățile obișnuite de prelucrare este lipirea de melamină, așa-numitul PAL-ul melaminat care este foarte frumos și de lungă durată.

  4. Dimensiunea PAL-ului

  PAL-ulurile sunt tăiate și vândute în plăci de diferite dimensiuni și grosimi și fiecare producător are propriul standard. Cel mai des întâlnită variantă sunt de dimensiuni 2800 x 2070 x 18 mm.

  5. PAL – preț

  Cât costă PAL -ul? Prețul depinde în mare parte de grosimea și tratamentul suprafeței. PAL-ul simplu este în jur de 29 lei/m2, iar cel cu suprafață melaminată 30,71 lei / m2.

  Dacă decideți pentru PAL, ne puteți contacta și la DaiBau.ro. Pe portalul nostru veți găsi mai multe sfaturi legate de acest subiect, dar și executanții și producătorii cu care lucrăm și care vor răspunde cererii dvs. cu o ofertă adecvată.

  Puteți vedea informații despre preț în calculatorul nostru.

  Articol de specialitate 1457
  Autorul: Revista Daibau

  Cum v-au fost de folos aceste informații?


  CăutațI executanțI buni pentru domeniul Mobilă la comandă?

  Idei de amenajare a casei

  O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

  Avem 278 executanți pentru domeniul Mobilă la comandă:

  Serviciu gratuit
  CĂUTĂM LOCAL
  Fără comisioane