Pentru zona

    Hidroizolație: acoperire bituminoasă

    Articolul a fost citit chiar de 1194+ utilizatori
    Înainte de a instala hidroizolația din bitum, este necesar să pregătiți suprafața. Este obișnuit ca suprafața să fie mai întâi acoperită cu o acoperire bituminoasă pe bază de solvenți organici.
    Articol de specialitate 1194
    hidroizolatie bitum
    Avem 1479 executanți pentru domeniul Hidroizolație acoperiș plat, bloc:

    1. Ce este acoperirea bituminoasă?

    Acoperirea bituminoasă este o soluție bituminoasă într-un solvent organic care servește drept strat de bază pentru hidroizolație. Solventul organic în combinație cu soluția bituminoasă intră într-o reacție chimică care dă un lichid; cea mai importantă calitate a acestuia este uscarea rapidă. Lichidul pătrunde în porii betonului și îi umple, ceea ce îmbunătățește aderența ulterioară a materialului hidroizolant. În acest fel, substratul este pregătit pentru prelucrare ulterioară.

    2. Proprietățile acoperirii bituminoase

    Se recomandă prudență extremă atunci când se utilizează acoperirea bituminoasă, deoarece este foarte inflamabil. De aceea trebuie avut grijă cu ce vine în contact - de exemplu, nu trebuie să intre în contact cu polistiren expandat deoarece îl corodează. De asemenea, poate provoca uscarea și crăparea pielii.

    Sfaturi de specialitate de la TGM HIDRO CONSTRUCT SRL 

    Care sunt avantajele hidroizolației bituminoase?

    Avantajele membranei bituminoase demonstrate sunt protecția hidro și durata de viață netă superioară membranelor sau soluților bicomponente din piața hiroizolațiilor.

    Membrana bituminoasă are în primul rând armare cu fibră de sticlă respectiv polyester lucru care la schimbările mari de temperatură nu crapă, secționează din acest motiv. Să nu uitam că în estul Europei unde ne aflam diferența de temperatură este de la -20 la +45 grade,

    Iată un alt motiv pentru a opta pentru montajul unei membrane bituminoase clasice. Membrana bituminoasă cu ardezie este concepută ca strat final având inclusiv protecție UV un plus valoare fiindcă nu necesită acoperirea cu diverse materiale de protecție.

    Unde folosim hidroizolația bituminoasă?

    Membrana bituminoasa se foloseste în majoritatea zonelor unde avem contact direct cu apa. Terase circulabile și necirculabile fiindca are protecție UV și la fundații, pereți de sprijin, subsoluri cât și beciuri unde sunt infiltrații. 

    Ce servicii oferă TGM HIDRO CONSTRUCT clienților? 

    Tgm Hidro Construct oferă clienților în primul rând seriozitate și profesionalism. Suntem o firma cu peste 15 ani de experiență in domeniul impermeabilizărilor. Asiguram garanții prelungite cu monitorizarea lucrărilor efectuate.

    Ing. George Mihail Țăranu, TGM HIDRO CONSTRUCT SRL 

    3. Utilizarea acoperirii bituminoase

    Înainte de aplicarea acoperirii, suprafața trebuie curățată și uscată temeinic. Aplicarea în sine se face cu o rolă sau pulverizator.

    bitum rece

     

    3.1. Consum pe m2

    Pentru o suprafață de 1 m2 aveți nevoie de 0,3-0,5 litri de acoperire bituminoasă. Stratul de acoperire trebuie uscat timp de aproximativ 6 ore, după cum se indică în instrucțiunile producătorului. În general, acoperirea este uscată atunci când nu se mai lipeste de degete și arată uniform, neted și uscat.

    4. Preț

    Cât costă acoperirea bituminoasă? Prețul depinde de cantitate și de ofertant. În comerțul cu amănuntul, este cel mai adesea în găleți de 9 litri. Puteți calcula exact cât de mult veți avea nevoie luând ca măsură datele că 0,20-0,30 l / m2 merge pe o suprafață uscată și curățată. Hidroizolatie DenBit Hydroseal S6 este un hidroizolant lichid pe bază de bitum și solvent care la cantitatea de 9 kg costă 114 lei.

    Dacă decideți să aplicați acoperirea bituminoasă, ne puteți contacta și pe daibau.ro. Pe portalul nostru veți găsi mai multe sfaturi legate de acest subiect, dar și executanții și producătorii cu care lucrăm și care vor răspunde cererii dvs. cu o ofertă adecvată.

    Puteți vedea informații despre preț în calculatorul nostru.

    Articol de specialitate 1194
    Autorul: Revista Daibau

    Cum v-au fost de folos aceste informații?


    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

    CăutațI executanțI buni pentru domeniul Hidroizolație acoperiș plat, bloc?

    Avem 1479 executanți pentru domeniul Hidroizolație acoperiș plat, bloc:

    Serviciu gratuit
    CĂUTĂM LOCAL
    Fără comisioane
    Avem 1479 executanți pentru domeniul Hidroizolație acoperiș plat, bloc
    8.9
    0

    ANTREPRIZA DE CONSTRUCTII LINDRO SRL


    8.9
    0

    EURALPIN CONSTRUCT SRL

    E3:6 Bucureşti sect 2
    8.9
    0

    CONDOR EX SRL


    8.9
    0

    BSA CONSTRUCT EXPERT HOME SRL