În continuare:
1. Curățarea fațadelor
Fiecare fațadă se murdărește mai devreme sau mai târziu. Impuritățile sunt aduse de ploaie, vânt, licheni, mușchi și animale. Din această cauză, cu timpul, fațada își pierde culoarea, iar impuritățile acumulate pot provoca deteriorări precum coroziune, spălare, putrezire sau ciobire. Curățarea regulată va prelungi durata de viață a fațadei și veți economisi la costurile de renovare. Cu toate acestea, la fel de important este să lăsați această lucrare în seama experților.
Când vă faceți o programare pentru curățenie, un meșter cu experiență va veni să vadă fațada. Cunoscând nivelul de poluare, tipul de impurități, accesibilitatea suprafețelor și alți factori, va putea prezice cele mai potrivite proceduri, agenți de curățare și, bineînțeles, costurile de curățare. Serviciile de întreținere a fațadelor includ: spălarea, îndepărtarea stratului de ciment, îndepărtarea algelor, lichenului și mușchiului, protecția ramelor ferestrelor, curățarea cărămizii, lemnului, plasticului, aluminiului sau pietrei naturale. Dacă este necesar, se poate face un plan de întreținere a fațadei pe termen lung. Curățarea fațadelor se califică drept lucru la înălțime, deoarece majoritatea suprafețelor sunt dificil de accesat, astfel încât munca este periculoasă și nu pentru amatori. Furnizorii de astfel de servicii folosesc echipamente de spălare diferite și variate, cum ar fi macarale, platforme de ridicare și suspendare și tehnici de cățărare prin agățare pe frânghie.
2. Mijloace pentru curățarea fațadelor
Fațadele sunt realizate din materiale diferite, astfel încât curățarea lor necesită proceduri, echipamente și agenți de curățare diferite - substanțe chimice extrem de puternice, fie că sunt neutre, alcaline sau acide. Dacă nu este foarte murdară, fațada de var poate fi spălată doar cu apa sub presiune. Fiecare detergent pentru fațade conține substanțe active care sunt adaptate unor materiale specifice. Acizii foarte puternici sunt folosiți pentru curățarea ardeziei murdare, cărămizii, teracotei și bazaltului. Pentru fațadele sensibile murdare din calcar, gresie, beton, marmură sau ipsos, agenții alcalini puternici sunt excelenți.
3. Curățarea acoperișului
Chiar mai mult decât fațada, acoperișul este expus murdăriei, deoarece diverse materii se acumulează și se rețin mai ușor pe suprafața sa. Pe fiecare acoperiș se vor găsi praf, pământ și apă, iar în timp va fi acoperit de organisme precum alge, mușchi și licheni. Efectul acestor organisme, în combinație cu înghețul și ploaia, poate provoca deteriorarea acoperișului și a acoperirii acoperișului pentru o anumită perioadă de timp. Odată ce acoperișul începe să cedeze, reparația și reconstrucția devin mai dificile și mai costisitoare. Cu o curățare profesională, veți asigura un aspect mai frumos și o durată de viață mai lungă. Acoperișul se spală cu apă la înaltă presiune (spălători de înaltă presiune cu duze) sau cu nisip umed. După curățare, se recomandă impregnarea suplimentară cu straturi impermeabile pentru a se asigura o mai bună protecție și, prin urmare, a se prelungi timpul până la următoarea curățare sau reînnoire a acoperișului. Experții în materiale de construcții recomandă spălarea regulată a acoperișului la intervale de cel mult 5 până la 8 ani.
Prin curățarea în mod regulat a fațadei și acoperișului, veți asigura longevitatea materialului, veți economisi la costurile de reparație și înlocuire, iar casa dumneavoastră va arăta mereu curată și ca nouă.
Puteți vizualiza informații despre preț în calculatorul nostru.
Trimiteți-ne o cerere sau puneți o întrebare.