Accesarea profilului/autentificare
Pentru zona

  Bogdan
  reprezentantul firmei

  Scăeni, Prahova
  Telefon: 0723542...

  Mărimea echipei: 2
  Proiecte: mici
  Înființare: 2008

  AQUASOL PISCINE VIP SRL, Scăeni

  piscine si accesorii pentru piscine

  Azuga, Boldeşti-Scăeni, Breaza, Buşteni, Câmpina, Comarnic, Mizil, Plopeni, Sinaia, Slănic, Urlaţi, Vălenii de Munte, și în alte localități din România

  AQUASOL PISCINE VIP pune exigentele clientului inainte de orice. Piscinele noastre sunt disponibile intr-o mare varietate de forme si marimi pentru a se adapta perfect stilului si decorului casei tale, interior sau exterior. Imagineaza-ti propriul tau loc de refugiu, un loc unde uiti de viata de zi cu zi, de stres si probleme! Doar tu si clipocitul apei. A venit momentul sa incepi sa te rasfeti si s-o faci cand vrei tu, pentru ca propria-ti piscina te asteapta. Da-i o forma, care vrei tu; alege-i o marime, doteaz-o cu ce vrei si ia-o la tine acasa. Calitatea, eleganta si creativitatea sunt devizele noastre. Nimeni nu a creat piscine mai prestigioase pentru casa ta, nimeni nu a facut ca atatea vise de vara sa se indeplineasca.

  Unde ne desfășurăm activitatea și în ce constă aceasta
  Piscina

  În apropierea localității Scăeni, Prahova și în împrejurimi executăm:

  Activitățile noastre
  Piscina
  Unde ne desfășurăm activitatea și în ce constă aceasta

  Piscine si accesorii pentru piscine:

  Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Brăila, Braşov, Bucureşti, Buzău, Călăraşi, Caraş-Severin, Cluj, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomiţa, Iaşi, Ilfov, Maramureș, Mehedinţi, Mureș, Neamţ, Olt, Prahova, Sălaj, Satu, Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiş, Tulcea, Vâlcea, Vaslui, Vrancea.